Sorteer op
 • Wexór Armonia Rosa Deobooster spray (750 ml)
  Wexór Armonia Rosa Deobooster spray (750 ml)

  Deobooster met microcapsules voor een langdurige geurbeleving.

  Geur:
  Engelse roos, geranium en kersenbloesemWexór Deobooster Armonia Rosa is een ruimte essence met een zeer geconcentreerde formule: een paar verstuivingen in de…

 • Wexór Fiori Brasil Deobooster spray (750 ml)
  Wexór Fiori Brasil Deobooster spray (750 ml)

  Deobooster met microcapsules voor een langdurige geurbeleving.

  Geur:
  Monoï de Tahiti, limoen en Braziliaanse bloemenWexór Deobooster Armonia Rosa is een ruimte essence met een zeer geconcentreerde formule: een paar…

 • Wexór Fiori d'Acqua Deobooster spray (750 ml)
  Wexór Fiori d'Acqua Deobooster spray (750 ml)

  Deobooster met microcapsules voor een langdurige geurbeleving.

  Geur:
  Patchouli, verse munt en waterbloemenWexór Deobooster Armonia Rosa is een ruimte essence met een zeer geconcentreerde formule: een paar verstuivingen in de…

 • Wexór Verde Himalaya Deobooster spray (750 ml)
  Wexór Verde Himalaya Deobooster spray (750 ml)

  Deobooster met microcapsules voor een langdurige geurbeleving.

  Geur:
  Groene Orchidee en Himalaya MosWexór Deobooster Armonia Rosa is een ruimte essence met een zeer geconcentreerde formule: een paar verstuivingen in de kamer…

Wexor Deobooster geur- en reinigingsspray

Extra informatie:

De Wexór Deobooster: Dit product is hetzelfde als de Essenze Ambiente uit de HygienFresh-lijn, alleen zit er iets minder essence in het product. De DeoBoosters geven een super geur, maar zonder het risico van vlekken op stoffen als ze op stoffen worden aangebracht (voorzichtig blijven door eerst te testen op een verborgen deel).

Luchtverfrisser: Een kleine hoeveelheid is voldoende om een huis met geur te vullen. Het kan worden gebruikt in de hoeken van een huis, in de luchtbevochtigers, op stofzuigerfilters, overal waar een geur gewenst is.

Geurbestrijding: De speciale formule controleert en elimineert onaangename geuren. Het kan worden gebruikt in de hoeken van een huis, in de vuilnisbak, in de badkamer of waar er een onaangename geur hangt.

Geurversterker: Het verhoogt de reinigingskracht en het parfum van vloerwasmiddelen. 2-3 keer verstuiven in een emmer van 5 liter. Ideaal voor het reinigen van alle oppervlakken.

Stofverwijderaar: Het kan worden gebruikt om het stof op oppervlakken te verwijderen. Spray een of twee keer op een doek en veeg oppervlakken schoon.

Stoffen opfrissen: Het kan op gordijnen en bekleding worden gespoten om stoffen op te frissen en een langdurige geur achter te laten. Verstuif op een afstand van 60 cm en controleer eerst een verborgen gedeelte. 

Deze Deoboosters kunnen dus wel op textiel, maar verstuiven vanaf 60 cm en eerst controleren op een verborgen gedeelte.

© 2020 - 2023 Hygienfresh.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel