Verzend opties Nederland:

Afhalen (gratis)
Je kunt je bestelling afhalen bij HygienFresh aan de Dahliastraat 53, 7102 KA Winterswijk

Bezorging via Post Nl (€5,95)

Je kunt jouw bestelling op elk gewenste locatie laten bezorgen door Post NL.
Je kunt de zending (datum en tijdindicatie) volgen middels een Track & Trace code.


 

 

Wat is wasparfum?

Wasparfum voeg je toe naast je reguliere wasmiddel in het doseerbakje waar je normaal je wasverzachter in doet (het kleinste spoelbakje). Zo wordt het product meegenomen in de laatste spoelronde. Het parfumeert je fris gewassen was. Door middel van de doseerdop is het bijzonder zuinig in gebruik. Circa 5 / 10 ml per trommel is voldoende om de was heerlijk fris te laten ruiken. 

 

Op hoeveel graden moet ik de wasmachine instellen bij gebruik van de wasparfum?

Je kunt al onze wasparfums gebruiken op alle temperaturen. Het advies is echter om op 60 graden te wassen. Bij een te hoge termperatuur kan het zijn dat de geurintensiteit van de wasparfum afneemt. Dat gebeurt ook in de droogtrommel. 

 

Kan ik wasparfum samen met wasverzachter gebruiken? 

Juist door het gebruik van wasparfums is het gebruik van een wasverzachter niet meer nodig. Wasverzachters laten een vette laag achter op je kleding en in je machine, waardoor je kleding juist valer en muffer wordt. Wil je toch wasverzachter gebruiken, dan raden wij aan een neutrale geur wasverzachter te kiezen. 

 

Hoeveel wasjes kan ik doen met één fles wasparfum?

Ongeveer 5 / 10 ml per volle trommel heb je nodig om je wasgoed voldoende te parfumeren. Het ligt aan de geurintensiteit. De een houdt van een sterke geur en de ander van licht geparfumeerde was. 

 

Is het veilig?

Onze producten zijn absoluut veilig voor mens en dier. Het staat onder een strenge kwaliteitscontrole. Het blijft echter een wasproduct en dient daarom in ieder geval buiten bereik van kinderen te worden gehouden. Bij inname of contact met de ogen dient er direct een (huis)arts geraadpleegd te worden! Het is ook aan te raden om na dosering altijd uw handen te wassen. 

 

Is het dierproefvrij?

Alle producten zijn dierproefvrij (crueltyfree). 

 

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Hygienfresh.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel