Ciao!

Allereerst wat leuk dat je onze website bezoekt! Ik wil je hier graag wat meer vertellen over mezelf en het fantastische product dat ik verkoop!

Mijn naam is Aukje 40 jaar en woon met mijn gezin en hondje in het prachtige Winterswijk. Samen met de hulp van mijn dochter runnen we ons bedrijf dat gevestigd is aan huis. 

Hoe het begon:

Mijn eerste kennismaking met wasparfum is ongeveer 3 jaar geleden , ik bestelde het product online en begon zodra het binnen kwam gelijk aan mijn was. En YES na die eerste keer was ik gelijk verkocht! De geur was overweldigend en veel langer fris dan met de voorgaande reguliere wasmiddelen en wasverzachters, zelfs mijn hele huis had de frisse geur van de wasparfum, de was doen is vanaf die dag een feestje!

Omdat ik het product zo fantastisch vind en andere mensen hier ook graag kennis mee wilde laten maken kwam het idee om een eigen webshop te starten en dit gebeurde op 18 februari 2021.

Al snel breide ons assortiment flink uit en kwamen er ook schoonmaak artikelen, stofzuigerkorrels en meerdere merken wasparfum.

Ook Hygienfresh had ik in het assortiment opgenomen. Omdat ik vaak mijn bestellingen ging ophalen bij Erika en Mike ontstonden er leuke gesprekken zo heb ik zelfs eens voor de grap geroepen mocht je ooit stoppen dan weet je me te vinden :) Medio 2022 werd ik gebeld door Erika en werd het grapje een serieus gesprek, Zo liet Erika mij weten dat ze plannen hadden om te gaan emigreren. En de vraag of ik het een idee zou vinden om Hygienfresh Nederland voort te zetten. Ik was natuurlijk direct laaiend enthousiast.  Tussen kerst en oud & nieuw zijn wij gigantisch druk geweest met de verhuizing van Hygienfresh. 1 Januari 2023 ben ik oficieel gestart en ik hoop er samen met jullie een nog groter succes van te maken.

Als importeur voor de Benelux vind je op de website: www.hygienfresh.nl een uitgebreid assortiment producten. Hygienfresh producten kun je ook kopen bij verschillende verkooppunten. Wil je bij jou in de buurt Hygienfresh producten kunnen kopen en heb je ideeën hierover, laat het ons vooral weten. 

Breng regelmatig een bezoekje aan onze website, zodat je niets mist! Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram. Alle nieuwtjes worden ook hierop geplaatst, Hygienfresh is namelijk een merk in ontwikkeling en de productlijn wordt constant uitgebreid! 

Kijk rustig rond in onze webshop. Heb je vragen, je kunt ons bellen, mailen, whatsappen en wij doen ons best zo spoedig mogelijk te antwoorden. 

Veel wasplezier en geniet van het leven! 

Liefs, 

Aukje

 

 

© 2020 - 2023 Hygienfresh.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel